Nyheter

I kantina startet omvisningen med musikkinnslag og informasjon fra rektor og rådgiver.

Åpen dag 16.januar

Rud har igjen åpnet dørene for Asker og Bærums 10.klassinger. Et vellykket arrangement der vi fikk vist fram alle våre utdanningstilbud, skolens mangfold og ikke minst kreativiteten hos elever og ansatte.

Rudrevyen 2019

Årets revy høster svært gode kritikker, og har fått terningkast seks, både i Budstikka og i Aftenposten.

Søppelplukking på Rud

Flinke elever på TO har hatt opprydning på skolens område. Les rapporten deres!

Rudelever sprer glede

Elever fra Helse- og oppvekstfag har vært hos beboerne på Mariehaven og aktivisert med pepperkakebaking. I anledning "Frivillighetens dag" kom også helseminister Bent Høye og statsråd for eldre og folkehelse, Åse Michaelsen på besøk .

Praksiskurs for 10.klasse

På Rud har vi hatt besøk av nærmere 700 10.klassinger de siste to ukene. Elevene fra ungdomskolen har fulgt et ønsket programområde en hel dag og på den måten fått et innblikk i hva skolen vår har å by på.

Hold Norge Rent

I uke 37 deltok tilrettelagt avdeling på 'Hold Norge Rent' sin høstaksjon. Søppel ble plukket opp ved Sjøstrand, langs Sandvikselva og i nærheten av skolen vår. Alt søppelet ble undersøkt, beskrevet, talt opp og rapportert inn.

Operasjon Dagsverk 2018

Ved årets gjennomføring 1. november, ble det tilbudt jobb på skolen for de elevene som ønsket. Ledelsen organiserte det hele, og det ble ryddet både inne og ute, hekker og busker ble klippet og løv og kvister ble raket og fjernet.

Filmopptak på Rud

Ni elever og to lærere var statister da CineNord gjorde opptak til en ny TV-serie basert på bøkene til Jørn Lier Horst og politietterforsker Wisting.

Skolestart og friluftsliv

I løpet av den første skolestartuka har de fleste klassene ved Rud hatt en dag med friluftsliv på Jordbru. I tillegg til en fin gåtur, har elevene gjennomført en rekke aktiviteter med blant annet opplæring i førstehjelp.

UtbNord-besøk

Rud videregående skole har hatt besøk av 57 personer i kollegiet fra UtbNord, en samarbeidsskole fra Nord-Sverige innenfor yrkesfag.