Kurs i veskedesign

Tekstilelevene på Design og håndverk, vg1 og vg2, har hatt 2-dagers kurs med veskedesigner Andre Rustad Wallenborg. De har lært ulike måter å sy vesker og veskedetaljer på.

Norske og Latviske elever på tur

Sosiologielever utforsker kulturforskjeller i Latvia

18.-21. mars var 7 elever fra vg3 sosiologi på studietur i Latvia. Formålet med turen var å utforske kulturelle likheter og forskjeller mellom Latvia og Norge. Rud Videregående skole har samarbeidet med ulike partnere i Latvia siden 1998.

Fylkesmesterskap i yrkesfag

En vellykket konkurranse ble gjennomført på Rud, der vinnere skulle kåres i helsefagarbeiderfaget og design/tekstil. Elever fra 8 videregående skoler i Akershus var i gang fra 09.00 til 14.00.

Grunnskoleopplæring til ungdom

Kombinasjonsklassen på Rud er et tilbud om mer grunnskoleopplæring til ungdommer over 16 år. Søknadsfrist er 1. april.

Ungt entreprenørskap

Asker og Bærum-mesterskapet gikk av stabelen 21. januar og fra Rud deltok våre frisørelever med sin ungdomsbedrift, Cabello. Etter en flott innsats i mesterskapet kunne de motta 3. plass og pengepremie for beste regnskap.

Åpen dag

Rud har igjen åpnet dørene for Asker og Bærums 10.klassinger. Et vellykket arrangement der vi fikk vist fram alle våre utdanningstilbud, skolens mangfold og ikke minst kreativiteten hos elever og ansatte.

Hva er en minoritetsrådgiver?

Minoritetsrådgiveren jobber for elever i vanskelige situasjoner. Les mer om hva Mubarak Beegsi ved Rud kan hjelpe deg med.

Pepperkakehus-konkurranse

For vg1-elevene på Helse- og oppvekstfag ble vurderingskriteriene kreativitet, utseende, snø og reinsdyr på taket, viktige i konkurransen om å levere det best pyntede pepperkakehuset på trinnet. Seieren gikk til Emilie, Thuva, Aiste og Espen fra 1HEB.

Nå er vi i gang med ny skole på Rud i 2022

Den nye versjonen av Rud videregående skole skal etter planen stå ferdig for 1.300 elever i 2022, som en felles arena for yrkesfag, kultur og idrett. Les hva Budstikka skriver om saken.

Effekt-makeup på timeplanen

Frisørklassen har jobbet med lys og skygger med tanke på film, teater og foto. Oppgaven elevene skulle løse var "Fra ung til gammel".