Musikk, dans og drama presenterer:

Musikalske bilder 1814 - 2014. Det nærmer seg fagdagene på musikk, dans og drama og denne gangen er det musikkelevene som presenterer seg. I år er det 1814 og grunnlovsjubileet som er overskriften.

Tirsdag 9. desember snur vi opp ned på timeplaner, åpner opp rommene våre og lager 9 ulike scener med 200-årsmarkeringen som overhengende tema. Elevene har jobbet med dette gjennom hele høsten og står selv for regi, innhold og presentasjon. Alle våre 120 musikkelever er med på en scene.

Det blir tidsriktige tilbakeblikk med klassiske scener som f.eks. Brudeferden i Hardanger, en liten Prøysenstue og ikke minst det besteborgerlige hjemmet. Men det blir også innslag opp imot vår egen tid, 200 år er en lang tidslinje. Kreativiteten blomstrer også denne gangen, musikalske tablåer av evigvarende avtrykk.

Det blir 2 identiske runder, en kl. 1400 og en kl. 1800. Publikum går mellom de ulike scenene og får med seg så mange som mulig i løpet av øktene. Begge rundene er åpne for både skolens elever og ansatte og publikum utenfra.

Vi håper dere alle finner mulighet til å besøke oss, og vi kommer tilbake med mer spesifikt oppsett for de ulike rommene etter hvert. Sett av tiden, og vær velkommen til å oppleve en annerledes og inspirerende skolehverdag!

Jan Roger Øren

Avdelingsleder musikk, dans og drama

E-post jan.roger.oren@rud.vgs.no

Tlf: 67176303 / 95043762