En annerledes skoledag

I går sto 120 musikkelever på en av de 10 scenene som var rigget til i forbindelse med «Musikalske bilder 1814-2014. Elevene gjorde om klasserom og aula til konsertsteder, og alle gruppene hadde hvert sitt tema knyttet opp mot 200-års jubileet.

Oppgaven var også å lage regi, finne passende rekvisitter, arrangere musikken og sette det hele ut på scenen. Kreativiteten blomstret også denne gangen og elevene viste frem alt fra viser og pop, til korps, folkemusikk og klassiske, musikalske perler.
- En fantastisk dag med masse læring, oppsummerer avdelingsleder Jan Roger Øren. - Ikke bare i innhold og formidling, men minst like mye i planlegging, markedsføring og logistikk. Det var ca. 300 mennesker innom i løpet av øktene, et meget godt tall. Gratulerer, alle musikanter!

Jan Roger Øren

Avdelingsleder musikk, dans og drama

E-post jan.roger.oren@rud.vgs.no

Tlf: 67176303 / 95043762