Rudelev talte til fredsprisvinnerne

Håvard Norli Rensvold fra dramalinjen på Rud holdt tale til Nobel fredsprisvinnere Malala Yousafzai og Kailash Satyarthi under Peace Prize Celebration i Gamle Logen i Oslo.

Som aktiv i Plan Norges ungdomsgruppe URO fikk han, som Plan Norges ungdomsrepresentant, delta på hyllestkonserten for fredsprisvinnerne. Senior kommunikasjonsrådgiver i Plan Norge, Silje Budeng, berømmer Håvard for hans tale.

- Vi er virkelig glad for den innsatsen som Håvard har lagt inn i dette.  Det betyr mye for Plan, og hans rolle i går var stor og viktig. Han var på scenen sammen med Malala, Kailash og Arina Sheikh (9). Arina takket Malala direkte, mens Håvard takket Kailash. Det var en flott seremoni.

Budeng forteller videre at det etter talene var en kakeseremoni på scenen som Håvard tok del i sammen med Arina, Malala og Kailash. Malala og Kailash skar opp en kake, som var en fin og symbolsk handling som betyr mye for fredsskapingen mellom de to nasjonene, som har vært preget av mye spente situasjoner og krigsutbrudd. Freden mellom de to nasjonene er fortsatt skjør. De 4 spiste kake sammen på scenene for å symbolisere vennskap og fred; Håvard, Arina, Malala og Kailash.

Her på Rud støtter vi Budengs beskrivelser av Håvard og gratulerer ham med flott innsats!