Rudansattes julelotteri går til Borni Memorial School i India

I år går alle pengene fra de ansattes julelotteri, kr. 12.600, til å støtte en skole i Pangantabi nordøst i India. En av våre ansatte, Espen Klaseie, og hans kone Hege, har etablert et hjelpeprosjekt for 'Borni School' som ligger ca 8 mil syd for Imphal i Manipur.

Espen Klaseie forteller om prosjektet:

'Skolen trenger alt  hva en skole må ha for å drive.  Bøker, skrivemateriell, penger til lønn til lærere osv. Facebookprofilen heter: 'Hjelp barna i Pangantabi'. Vi reiser til India 27. desember, Hege for 1 måned, jeg for 14 dager. Vi har etablert en konto til dette hjelpeprosjektet om noen skulle ha lyst til å sette inn noen kroner.

Kontonummer: 1207.61.42236
(kontonavn: Borni School - Pangantabi)

Jeg legger også ved en liten presentasjon av prosjektet som var grunnlag for Rud videregående skoles beslutning om å la årets julelotteripenger gå til dette prosjektet.

Tusen takk for tilliten!  Vi inviterer alle som har facebook til å gå til vår side og klikke liker.  Vårt motto er ' DET ER LETT OG HJELPE'. Det kan komme magiske resultater ut av et liker-klikk og det å dele siden med andre venner.  På denne måten når vi ut til mange som gjerne bidrar på en eller annen måte.'