Byggfagselever snekrer konsertlokale på Rud

I et tidligere verksteds- og garasjelokale på Rud har våre elever fra bygg- og anleggsteknikk i vinter jobbet med en total innvendig rehabilitering.

Avdelingsleder Bygg- og anleggsteknikk Øivind Engh:

- I lokalene har byggfagselevene ferdiggjort nytt gulv med scene, og malt tak og vegger.  I neste uke kan musikkelevene ta i bruk et helt nytt øvingslokale på 250 kvadratmeter med egen scene spesielt beregnet for konserter og øvinger.

Faglærer Svein Thoresen berømmer elevenes innsats og engasjement i prosjektet.

Avdelingsleder Musikk, dans og drama Jan Roger Øren:

For avdeling musikk, dans og drama er ferdigstillelsen av ‘Garasjen’ veldig etterlengtet og kjærkomment. Etter mange år med underkapasitet på rom kan vi nå endelig ta i bruk et lokale som ikke bare blir et flott konsert- og visningssted, men en stor avlastning i perioder der undervisning må flyttes rundt pga. ulike prosjekter. Jeg vil rette en stor takk til alle involverte som har stått på i dette prosjektet, og som dermed gjør hverdagen utrolig mye enklere for musikk, dans og drama på Rud. En fabelaktig innsats fra alle sammen!

Jan Roger Øren

Avdelingsleder musikk, dans og drama

E-post jan.roger.oren@rud.vgs.no

Tlf: 67176303 / 95043762