Fylkesmesterskap i yrkesfag

En vellykket konkurranse ble gjennomført på Rud, der vinnere skulle kåres i fagene møbelsnekker, frisør og søm/tekstil. Vi gratulerer Scott Dannemark fra Rud, Camilla Henriksson fra Strømmen og Kathrine Ween fra Rud.

Elever fra de videregående skolene Skedsmo, Strømmen, Vestby, Lørenskog og Edward Munch var i gang fra 09.00 til 14.00 på de forskjellige verkstedene. Resultatet av arbeidene ble nøye vurdert av fagjuryer, før tre vinnere kunne annonseres.

Vinnerne:
Søm/Design og tekstil: Kathrine Ween, Rud videregående skole
Frisør: Camilla Henriksson, Strømmen videregående skole
Møbelsnekker: Scott Dannemark, Rud videregående skole

Elever som ikke var med i selve konkurransen, ble aktivisert i skolens kantine med yrkesfagkahooter, musikkunderholdning og ikke minst, takket være dyktige elever fra data/elektronikk-klassen, livesending fra verkstedene. En sending som også kunne følges av alle som måtte ønske det, via skolens hjemmeside og Facebookside.