Rektor går av med pensjon

Etter 12 år som rektor ved Rud videregående skole, går nå Jarle Furnes av med pensjon. Avskjeden ble markert med musikk, sang, tekst, film og flotte taler i en fullsatt aula på skoleårets siste dag.

Det hele ble dratt i gang av dyktige danseelever som fremførte et nummer koreografert av Henriette Knai Haugen, før regionsdirektør Guri Færder, representanter fra administrasjonen ved Rud og elever holdt vakre taler fulle av ros og respekt for den innsatsen Jarle har gjort for vår skole i disse 12 årene.

Askild Løvold og Marianne Haug fremførte stemningsfull klavermusikk av Chopin. Frode Kjekstad og Håvard Caspersen avsluttet seansen i aulaen med vakker gitarduett.

Etter programmet i aulaen, som ble ledet av vår strålende konferansier, Guri Kolseth, fortsatte arrangementet i kantinen. Der var det bespisning, små hilsener, allsang ledet av entusiastiske Even Skatrud og en imponerende sang til Jarle fra Øystein Fevang.

Jarle Furnes har vært rektor i 12 år.
Ingunn Langhelle

Dagens morsomste gaveoverrekkelse var en gåstol med innbygget krakk, grill, forfriskninger og mye mer, laget på TIP-avdelingen.

Programmet denne dagen viste oss mangfoldet og kvaliteten vi står for på Rud videregående og arrangementet ble en velfortjent takk og en verdig hyllest til vår kjære rektor.

Vi vil savne Jarle, men ønsker han all mulig lykke når han nå skal over i pensjonisttilværelsen.