Fylkesmesterskap i yrkesfag

En vellykket konkurranse ble gjennomført på Rud, der vinnere skulle kåres i helsefagarbeiderfaget og design/tekstil. Elever fra 8 videregående skoler i Akershus var i gang fra 09.00 til 14.00.

Grunnskoleopplæring til ungdom

Kombinasjonsklassen på Rud er et tilbud om mer grunnskoleopplæring til ungdommer over 16 år. Søknadsfrist er 1. april.

Ungt entreprenørskap

Asker og Bærum-mesterskapet gikk av stabelen 21. januar og fra Rud deltok våre frisørelever med sin ungdomsbedrift, Cabello. Etter en flott innsats i mesterskapet kunne de motta 3. plass og pengepremie for beste regnskap.

Åpen dag

Rud har igjen åpnet dørene for Asker og Bærums 10.klassinger. Et vellykket arrangement der vi fikk vist fram alle våre utdanningstilbud, skolens mangfold og ikke minst kreativiteten hos elever og ansatte.

Hva er en minoritetsrådgiver?

Minoritetsrådgiveren jobber for elever i vanskelige situasjoner. Les mer om hva Mubarak Beegsi ved Rud kan hjelpe deg med.

Pepperkakehus-konkurranse

For vg1-elevene på Helse- og oppvekstfag ble vurderingskriteriene kreativitet, utseende, snø og reinsdyr på taket, viktige i konkurransen om å levere det best pyntede pepperkakehuset på trinnet. Seieren gikk til Emilie, Thuva, Aiste og Espen fra 1HEB.

Nå er vi i gang med ny skole på Rud i 2022

Den nye versjonen av Rud videregående skole skal etter planen stå ferdig for 1.300 elever i 2022, som en felles arena for yrkesfag, kultur og idrett. Les hva Budstikka skriver om saken.

Effekt-makeup på timeplanen

Frisørklassen har jobbet med lys og skygger med tanke på film, teater og foto. Oppgaven elevene skulle løse var "Fra ung til gammel".

Praksiskurs for 10.klassinger

De siste to ukene har nærmere 700 ungdomsskoleelever hatt praksiskurs på Rud. I tillegg til å få informasjon om hva skolen vår kan tilby, har de snekret, frisert, danset, mekket, spilt teater, sydd, sunget, spilt, tatt blodprøver, laget 3D-figurer og mye, mye mer! Stor takk til ansatte og elever som også i år sørget for at dette ble et vellykket arrangement.

"We can"

I Valmiera, Latvia, arrangeres hvert år "We can" etter modell av Vivillekene. Tilrettelagt avdeling på Rud stilte med tre deltakere. Rudlærer Bjørn Bråten var med å starte opp lekene, og etter et langvarig samarbeid ble året stevne det tiende i rekken, med en rekord på 160 deltakere. Norges ambassadør i Latvia og Valmieras ordfører var tilstede på avslutningsdagen.