Fylkesmesterskap i yrkesfag

En vellykket konkurranse ble gjennomført på Rud, der vinnere skulle kåres i fagene møbelsnekker, frisør og søm/tekstil. Vi gratulerer Scott Dannemark fra Rud, Camilla Henriksson fra Strømmen og Kathrine Ween fra Rud.

Sosiologielever på studietur i Latvia

20.-23. mars var 6 elever fra vg3 sosiologi på studietur i Latvia. Formålet med turen var å utforske kulturelle likheter og forskjeller mellom Latvia og Norge. Rud videregående skole har samarbeidet med ulike partnere i Latvia siden 1998.

Design og håndverk stiller ut

Elevene skal ha utstilling på Rykkinn senter torsdag 30.mars - t.o.m. lørdag 1.april. Både vg1 og vg2 har vært med å designe og lage produkter som skal vises fram.

Marie Øydvin

Stipend til Rudelev

Marie Kristine Øydvin går siste året på musikklinjen på Rud. I helgen fikk hun tildelt stipend fra Martin Lundes minnefond, et fond som har til formål å fremme interesse og kunnskap for musikk spesielt blant barn og ungdom i Asker. Les mer Budstikkas artikkel om utdelingen.

Modistkurs på Rud

Elever fra Design og håndverk og Design og tekstil har denne uken hatt kurs med modist Mona Strand. Temaet for hattene var 1900-tallet. Det ble laget mye fint!

Ungdata-undersøkelsen i Bærum 2017

Undersøkelsen gjennomføres ved Rud vgs i uke 10. Viktig informasjon finner du i denne artikkelen.

Ny fagutdanning for ventilasjonsfaget

Rud er klare, som den første og eneste skolen i landet, til å tilby ny fagutdanning for ventilasjonsteknikere.

Kjærlighet og vennskap

Siden skolestart i høst har tilrettelagt avdeling jobbet med temaet "Kjærlighet og vennskap". Onsdag holdt de en flott konsert for elever, ansatte og pårørende i skolens aula.

Catwalk på Rud

Med egenproduserte antrekk og flotte frisyrer gjennomførte elever fra Design og håndverk en stilfull catwalk i forbindelse med åpen dag.

Åpen dag 2017

Flere hundre 10.klassinger besøkte Rud da skolen arrangerte åpen dag denne uken. Omvisninger i verksteder, øvingslokaler og klasserom, musikkinnslag og catwalk var noe av det som stod på programmet.