Nyheter

Vg2 studieforberedende elektro (2eda) markedsfører programområdet sitt for elevene på Mølladammen ungdomsskole

Studieforberedende elektro besøkte Mølladammen skole

2EDA presenterte våre studieforberedende elektroløp for elevene ved Mølladammen skole i Lommedalen. Elevene våre var strålende representanter både for Rud og for utdanningsmulighetene hos oss.

Festkonsert i Bærum kulturhus

Denne høsten har musikkelevene ved Rud vgs jobbet med et tema kalt 'musikalske tidsbilder 1814-2014'. Alle de 120 musikkelevene på Rud har vært i aktivitet. Tirsdag 9.12. presenteres dette her på skolen kl. 14.00 og 18.00 og arbeidet ender opp med en musikalsk festforestilling i Bærum kulturhus tirsdag 16.12. kl. 19.00. Her presenterer vi noe det beste fra prosjektet, og litt til.

Musikk, dans og drama presenterer:

Musikalske bilder 1814 - 2014. Det nærmer seg fagdagene på musikk, dans og drama og denne gangen er det musikkelevene som presenterer seg. I år er det 1814 og grunnlovsjubileet som er overskriften.

Åse Hermundstad Sanner er norsklærer på Rud. Som fagforumsleder i norskseksjonen er hun spesielt opptatt av å formidle gode erfaringer og kreative hjelpemidler for lærere. Foto: Trine Thorbjørnsen

Gjettelek med litteraturen

Vår fagforumsleder i norsk, Åse Hermundstad Sanner, er opptatt av å formidle gode erfaringer og kreative hjelpemidler for lærere og elever. Les mer på 'Fabelaktig formidling' som er Kopinors nettsted rettet spesielt mot lærere.

Artistene Billie Van og Jonas Alaska besøker Rud i anledning opptak til P3-serien 'P3 spanderer'.

Kjente artister til Rud

I forbindelse med P3s programserie 'P3 spanderer', hadde Rud i dag besøk av artistene Jonas Alaska og Billie Van.

Helse- og oppvekstfag ved York College

Nå kan du, uten å tape skoletid, velge å ta din utdannelse som helsefagarbeider eller hudpleier på Vg2 i York i England. Inneværende skoleår blir subsidiert av EU-midler fra Erasmus + mobilitet til hudpleieutdannelsen. Neste år er det mulighet til å få støtte gjennom Statens lånekasse både for helsefagarbeider og hudpleie.

Rudelever på ekskursjon

1HEA og 1ESB møtte forfatteren Bjarte Breiteig på Litteraturhuset i Oslo. Han fortalte om forfatterskapet sitt og leste fra sin nye bok.

Besøk fra Latvia og Sverige

Tilrettelagt avdeling har i to dager hatt besøk fra Latvia og Sverige. Gjestene er her for å se hvordan skolen og Bærum kommune tilrettelegger for elever med utviklingshemming, slik at disse får et arbeidstilbud etter fullført skolegang.

Leksehjelp fra Bærum Røde Kors

Trenger du hjelp med skolearbeid, eller ønsker du et hyggelig sted å gjøre lekser - alene eller sammen med venner?

Nylig var våre fysikkelever på de studieforberedende linjene elektro og tip, på besøk på Sintef og MiNaLab.

Fysikkelever besøkte Sintef og MiNaLab

Nylig besøkte våre fysikkelever på de studieforberedende linjene elektro og tip, Sintef og MiNaLab.