Helse- og oppvekstfag ved York College

Nå kan du, uten å tape skoletid, velge å ta din utdannelse som helsefagarbeider eller hudpleier på Vg2 i York i England. Inneværende skoleår blir subsidiert av EU-midler fra Erasmus + mobilitet til hudpleieutdannelsen. Neste år er det mulighet til å få støtte gjennom Statens lånekasse både for helsefagarbeider og hudpleie.

Rudelever på ekskursjon

1HEA og 1ESB møtte forfatteren Bjarte Breiteig på Litteraturhuset i Oslo. Han fortalte om forfatterskapet sitt og leste fra sin nye bok.

Besøk fra Latvia og Sverige

Tilrettelagt avdeling har i to dager hatt besøk fra Latvia og Sverige. Gjestene er her for å se hvordan skolen og Bærum kommune tilrettelegger for elever med utviklingshemming, slik at disse får et arbeidstilbud etter fullført skolegang.

Leksehjelp fra Bærum Røde Kors

Trenger du hjelp med skolearbeid, eller ønsker du et hyggelig sted å gjøre lekser - alene eller sammen med venner?

Nylig var våre fysikkelever på de studieforberedende linjene elektro og tip, på besøk på Sintef og MiNaLab.

Fysikkelever besøkte Sintef og MiNaLab

Nylig besøkte våre fysikkelever på de studieforberedende linjene elektro og tip, Sintef og MiNaLab.

Budsjettforslag: Utvekslingsår på yrkesfag med støtte fra Lånekassen

Yrkesfagselever på helse og oppvekstfag som ønsker et utvekslingsår i England kan nå ha rett til støtte fra Lånekassen.

11326.07.13beatles stormrosenberg foto erik aavatsmark

Rudelever med hovedroller i BEATLES

To av våre dramaelever, Halvor Tangen Schultz og Håvard Jackwitz, har hovedroller i den nye, norske filmen BEATLES som kommer på norske kinoer 29. august.

Rudrevyen vant priser

På årets Revykavalkade på Sentrum Scene 26. mars, var Østlandets skolerevyer samlet for å kåre de beste. Rudrevyen var nominert i kategoriene beste musikalske innslag og beste kvinnelige skuespiller; - og de vant begge prisene!