Nyheter

Marie Øydvin

Stipend til Rudelev

Marie Kristine Øydvin går siste året på musikklinjen på Rud. I helgen fikk hun tildelt stipend fra Martin Lundes minnefond, et fond som har til formål å fremme interesse og kunnskap for musikk spesielt blant barn og ungdom i Asker. Les mer Budstikkas artikkel om utdelingen.

Modistkurs på Rud

Elever fra Design og håndverk og Design og tekstil har denne uken hatt kurs med modist Mona Strand. Temaet for hattene var 1900-tallet. Det ble laget mye fint!

Ungdata-undersøkelsen i Bærum 2017

Undersøkelsen gjennomføres ved Rud vgs i uke 10. Viktig informasjon finner du i denne artikkelen.

Ny fagutdanning for ventilasjonsfaget

Rud er klare, som den første og eneste skolen i landet, til å tilby ny fagutdanning for ventilasjonsteknikere.

Kjærlighet og vennskap

Siden skolestart i høst har tilrettelagt avdeling jobbet med temaet "Kjærlighet og vennskap". Onsdag holdt de en flott konsert for elever, ansatte og pårørende i skolens aula.

Catwalk på Rud

Med egenproduserte antrekk og flotte frisyrer gjennomførte elever fra Design og håndverk en stilfull catwalk i forbindelse med åpen dag.

10 år med selvforsvarskurs

For tiende gang har kroppsøvingslærerne arrangert selvforsvarskurs for alle jentene på vg2. Også i år var det instruktør Jonas Mällö, som lærte jentene forskjellige teknikker i tillegg til å formidle teorier om hvordan en overfallsmann tenker.

Musikkpriser til Rudelever

Vi gratulerer to av våre elever som i helgen fikk hver sin pris under Ungdommens Musikkmesterskap. Askild Okkenhaug mottok 2.pris i messingklassen, mens Eivind Anvik fikk 1. pris, og gikk dermed videre til finalen i klassen for gitar.

Fra Studiespesialiserende til vg2 Klima, Energi og Miljøteknikk på Rud

Har du bestått vg1 studiespesialiserende og ønsker å få fagbrev som rørlegger eller blikkenslager kan du nå begynne rett på vg2 Klima, Energi og Miljøteknikk på Rud.

Utdanningstorget 2017

Mandag og tirsdag var det utdanningstorg for ungdomsskolene i Asker og Bærum. Våre elever og lærere var tilstede og informerte om studietilbudene skolen har, fordelen med å gå på Rud og formidlet til kommende elever hvorfor de bør søke seg hit!