Nyheter

10 år med selvforsvarskurs

For tiende gang har kroppsøvingslærerne arrangert selvforsvarskurs for alle jentene på vg2. Også i år var det instruktør Jonas Mällö, som lærte jentene forskjellige teknikker i tillegg til å formidle teorier om hvordan en overfallsmann tenker.

Musikkpriser til Rudelever

Vi gratulerer to av våre elever som i helgen fikk hver sin pris under Ungdommens Musikkmesterskap. Askild Okkenhaug mottok 2.pris i messingklassen, mens Eivind Anvik fikk 1. pris, og gikk dermed videre til finalen i klassen for gitar.

Utdanningstorget 2017

Mandag og tirsdag var det utdanningstorg for ungdomsskolene i Asker og Bærum. Våre elever og lærere var tilstede og informerte om studietilbudene skolen har, fordelen med å gå på Rud og formidlet til kommende elever hvorfor de bør søke seg hit!

Rudrevyen 2017

Punktert - Et oppblåsbart hoppeslottstillas hadde premiere i helgen og fikk strålende omtale i Budstikka, som skriver om "Storslåtte saker i Ruds hoppeslott".

Julegrøt på Rud

Ledelsen og elevtjenesten serverte tirsdag julegrøt til alle elever og ansatte. En populær og hyggelig tradisjon ved skolen vår!

Julemarkedforberedelser

Tilrettelagt avdeling er i full gang med forberedelser til årets julemarked på Rud den 16. desember. Det blir salg av julelys, fuglekasser, blomsterkasser, lysestaker, sitteunderlag og mye, mye mer. Velkommen!

Vellykket mattemarathon

Elevene våre fikk sjansen til å nå sine mål da realfaglærere arrangerte et fire timer langt mattemarathon på Rud. 120 elever deltok på ulike temakurs, løste oppgaver sammen og diskuterte matte. God stemning!

Vellykket møte med nærpoliti og utekontakt

Det ble denne uken arrangert infomøte for elever og foresatte om ungdommenes utfordringer, forhold til og bruk av rusmidler. Foredragsmaterialet er nå tilgjengelig.

Viktig informasjon til elever og foresatte

Akershus fylkeskommune/Eiendom sin kommentar til oppslag i Budstikka 19.10.2016

Hva var det som fikk deg til å velge Rud, og hva er det som er bra med skolen?

Vi har stilt disse to spørsmålene til et utvalg Rud-elever, se hva de svarer: