Nyheter

Skole-NM for yrkesfag

Videregåendeelever fra hele landet har denne uken konkurrert i 25 ulike fag og Kathrine Ween fra Rud, som vant fylkeskonkurransen tidligere i vår, representerte Akershus. Tross flott innsats og meget bra sluttprodukt, ble det dessverre ikke medalje på Kathrine.

Sosiologielever på studietur i Latvia

20.-23. mars var 6 elever fra vg3 sosiologi på studietur i Latvia. Formålet med turen var å utforske kulturelle likheter og forskjeller mellom Latvia og Norge. Rud videregående skole har samarbeidet med ulike partnere i Latvia siden 1998.

Design og håndverk stiller ut

Elevene skal ha utstilling på Rykkinn senter torsdag 30.mars - t.o.m. lørdag 1.april. Både vg1 og vg2 har vært med å designe og lage produkter som skal vises fram.

Marie Øydvin

Stipend til Rudelev

Marie Kristine Øydvin går siste året på musikklinjen på Rud. I helgen fikk hun tildelt stipend fra Martin Lundes minnefond, et fond som har til formål å fremme interesse og kunnskap for musikk spesielt blant barn og ungdom i Asker. Les mer Budstikkas artikkel om utdelingen.

Modistkurs på Rud

Elever fra Design og håndverk og Design og tekstil har denne uken hatt kurs med modist Mona Strand. Temaet for hattene var 1900-tallet. Det ble laget mye fint!

Ungdata-undersøkelsen i Bærum 2017

Undersøkelsen gjennomføres ved Rud vgs i uke 10. Viktig informasjon finner du i denne artikkelen.

Ny fagutdanning for ventilasjonsfaget

Rud er klare, som den første og eneste skolen i landet, til å tilby ny fagutdanning for ventilasjonsteknikere.

Kjærlighet og vennskap

Siden skolestart i høst har tilrettelagt avdeling jobbet med temaet "Kjærlighet og vennskap". Onsdag holdt de en flott konsert for elever, ansatte og pårørende i skolens aula.

Catwalk på Rud

Med egenproduserte antrekk og flotte frisyrer gjennomførte elever fra Design og håndverk en stilfull catwalk i forbindelse med åpen dag.

10 år med selvforsvarskurs

For tiende gang har kroppsøvingslærerne arrangert selvforsvarskurs for alle jentene på vg2. Også i år var det instruktør Jonas Mällö, som lærte jentene forskjellige teknikker i tillegg til å formidle teorier om hvordan en overfallsmann tenker.