Ungdata-undersøkelsen i Bærum 2017

Undersøkelsen gjennomføres ved Rud vgs i uke 10. Viktig informasjon finner du i denne artikkelen.

Ny fagutdanning for ventilasjonsfaget

Rud er klare, som den første og eneste skolen i landet, til å tilby ny fagutdanning for ventilasjonsteknikere.

Kjærlighet og vennskap

Siden skolestart i høst har tilrettelagt avdeling jobbet med temaet "Kjærlighet og vennskap". Onsdag holdt de en flott konsert for elever, ansatte og pårørende i skolens aula.

Catwalk på Rud

Med egenproduserte antrekk og flotte frisyrer gjennomførte elever fra Design og håndverk en stilfull catwalk i forbindelse med åpen dag.

10 år med selvforsvarskurs

For tiende gang har kroppsøvingslærerne arrangert selvforsvarskurs for alle jentene på vg2. Også i år var det instruktør Jonas Mällö, som lærte jentene forskjellige teknikker i tillegg til å formidle teorier om hvordan en overfallsmann tenker.

Musikkpriser til Rudelever

Vi gratulerer to av våre elever som i helgen fikk hver sin pris under Ungdommens Musikkmesterskap. Askild Okkenhaug mottok 2.pris i messingklassen, mens Eivind Anvik fikk 1. pris, og gikk dermed videre til finalen i klassen for gitar.

Fra Studiespesialiserende til vg2 Klima, Energi og Miljøteknikk på Rud

Har du bestått vg1 studiespesialiserende og ønsker å få fagbrev som rørlegger eller blikkenslager kan du nå begynne rett på vg2 Klima, Energi og Miljøteknikk på Rud.

Utdanningstorget 2017

Mandag og tirsdag var det utdanningstorg for ungdomsskolene i Asker og Bærum. Våre elever og lærere var tilstede og informerte om studietilbudene skolen har, fordelen med å gå på Rud og formidlet til kommende elever hvorfor de bør søke seg hit!

Rudrevyen 2017

Punktert - Et oppblåsbart hoppeslottstillas hadde premiere i helgen og fikk strålende omtale i Budstikka, som skriver om "Storslåtte saker i Ruds hoppeslott".

Julegrøt på Rud

Ledelsen og elevtjenesten serverte tirsdag julegrøt til alle elever og ansatte. En populær og hyggelig tradisjon ved skolen vår!