Tilrettelagt opplæring reiser til Latvia

Torsdag 8. september reiser noen elever og ansatte fra tilrettelagt opplæring ved Rud videregående skole til Latvia for å delta i lekene «We Can».

Suksess for tidligere Rudelev

Hederspris, eget klesmerke, invitasjon fra New York Fashion Week, samt utstilling i høst. Les mer om Pernille Fristad..

Skolestart og friluftsliv

I løpet av den første skolestartuka har de fleste klassene ved Rud hatt en dag med friluftsliv på Jordbru. Bortsett fra en fin gåtur, har elevene gjennomført en rekke aktiviteter med blant annet opplæring i førstehjelp. En spesiell takk til våre kroppsøvingslærere, som står for dette flotte arrangementet!

Elev-pc

Alle elever i de videregående skolene i Akershus skal ha en bærbar datamaskin. Elevene bruker sine private datamaskiner, og du som skal begynne i Vg1 må selv sørge for å skaffe deg en datamaskin til skolestart.

Hanna Wulff-Pedersen

Pris til Rudelev

Vi gratulerer Hanna Wulff-Pedersen med prisen "International Student of the Year". Hanna, som er hudpleieelev, tar sitt vg2-år på vår samarbeidsskole, York college i England.

Stipendplass til Rudelev

Olav Bråten, som går tredje året på elektro med studiespesialisering, har blitt tildelt en av Akershus to stipendplasser på European Space Camp på Andøya - verdens nordligste rakettskytefelt.

Vg2 Design og tekstils bidrag til Norges neste industri

Klasse 2DSA startet i høst på et oppdrag fra Yourway der antrekkene fra Scotts sydpolekspedisjon skulle gjenskapes. Nå brukes klærne i det NRK-artikkelen beskriver som Norges neste industri - Opplevelser i norsk natur.

Dh-elever med kunstutstilling

Elever fra vg1 Design og håndverk har hatt prosjekt i stilhistorie. Sluttresultatet er flotte silkeskjerf og utstilling i skolens foajé.

Marlene Bakke

Seier til Rudelev

Elever fra 2DSA har deltatt i skolemesterskap i søm. Konkurransen gikk ut på å sy en enkel foret jakke med pyntebånd innen en viss tid. Marlene Bakke fra Rud vant og stakk av med premien; symaskin til en verdi av kr 10.000,-

Fylkeskonkurranse i frisørfag

Konkurransen gikk av stabelen på Rud 12.4. Seks meget dyktige deltakere fra Rud og Vestby videregående skoler deltok.