Julemarkedforberedelser

Tilrettelagt avdeling er i full gang med forberedelser til årets julemarked på Rud den 16. desember. Det blir salg av julelys, fuglekasser, blomsterkasser, lysestaker, sitteunderlag og mye, mye mer. Velkommen!

Vellykket mattemarathon

Elevene våre fikk sjansen til å nå sine mål da realfaglærere arrangerte et fire timer langt mattemarathon på Rud. 120 elever deltok på ulike temakurs, løste oppgaver sammen og diskuterte matte. God stemning!

Vellykket møte med nærpoliti og utekontakt

Det ble denne uken arrangert infomøte for elever og foresatte om ungdommenes utfordringer, forhold til og bruk av rusmidler. Foredragsmaterialet er nå tilgjengelig.

Viktig informasjon til elever og foresatte

Akershus fylkeskommune/Eiendom sin kommentar til oppslag i Budstikka 19.10.2016

Hva var det som fikk deg til å velge Rud, og hva er det som er bra med skolen?

Vi har stilt disse to spørsmålene til et utvalg Rud-elever, se hva de svarer:

Scenekampkurs for 3.klasse drama

Vi takker instruktørene Andrea Jervell, Henrik Roshauw Tidemann og Haflidi Arnar for et meget godt, grundig og innholdsrikt scenekampkurs!

Tilrettelagt opplæring reiser til Latvia

Torsdag 8. september reiser noen elever og ansatte fra tilrettelagt opplæring ved Rud videregående skole til Latvia for å delta i lekene «We Can».

Suksess for tidligere Rudelev

Hederspris, eget klesmerke, invitasjon fra New York Fashion Week, samt utstilling i høst. Les mer om Pernille Fristad..

Elev-pc

Alle elever i de videregående skolene i Akershus skal ha en bærbar datamaskin. Elevene bruker sine private datamaskiner, og du som skal begynne i Vg1 må selv sørge for å skaffe deg en datamaskin til skolestart.

Hanna Wulff-Pedersen

Pris til Rudelev

Vi gratulerer Hanna Wulff-Pedersen med prisen "International Student of the Year". Hanna, som er hudpleieelev, tar sitt vg2-år på vår samarbeidsskole, York college i England.