Marlene Bakke

Seier til Rudelev

Elever fra 2DSA har deltatt i skolemesterskap i søm. Konkurransen gikk ut på å sy en enkel foret jakke med pyntebånd innen en viss tid. Marlene Bakke fra Rud vant og stakk av med premien; symaskin til en verdi av kr 10.000,-

Fylkeskonkurranse i frisørfag

Konkurransen gikk av stabelen på Rud 12.4. Seks meget dyktige deltakere fra Rud og Vestby videregående skoler deltok.

Studietur til Latvia

Sosiologielevene fra Rud har vært i Valmiera og besøkt elever fra Pargauja gymnas. De har deltatt i undervisningen, besøkt spesialskole, aldershjem, fengsel og mye mer. Se flere bilder og les hva lærerne forteller om turen.

Fylkeskonkurranse i frisørfag

Tirsdag 12. april 2016 kl. 11.00 går konkurransen av stabelen her på Rud. Seks elever fra Rud og Vestby deltar. Les mer om programmet, dommere og hvilke elever som representerer de to skolene.

Platekontrakt til Rudelev

For Christiane Roald gikk en drøm i oppfyllelse da hun nylig signerte platekontrakt med Sony.

Vg2 Design og tekstil på Finse

Klassen har i høst sydd antrekkene som ble brukt under Scottekspedisjonen til Sydpolen i 1912. Denne uken er elevene sammen med avdelingsleder Øivind Engh, faglærer Elena Magomadova og gymlærer Charlie Westrup på Finse for å prøve ut antrekkene.

Lærere og elever fra Rud på Yorkbesøk

Denne uken har en delegasjon fra Rud vært på besøk hos skolens samarbeidspartner, York College.

Ny fraværsgrense fra skoleåret 2016-17

Det innføres en fraværsgrense i fag på 10 prosent i videregående skole fra skoleåret 2016-2017.

Vg1 Design og håndverk

Gruppen har vært på tur til Nasjonalgalleriet og Historisk museum. På Nasjonalgalleriet fikk elevene oppgaver knyttet opp mot temaer de har jobbet med i tegning, komposisjon og fargelære.

Søppelkasseskur til salgs

Elever fra bygg- og anleggsteknikk har laget søppelkasseskur som nå selges for kr 3500.-pr stk. Interesserte kan henvende seg til Svein Thoresen, tlf 90587683 / Harald Engen, tlf 93035652.