Nyheter

Registreringsskjema for Rudelever

Er du elev ved Rud skal du registrere dine kontaktopplysninger, slik at skolen får gitt deg og dine foresatte riktig informasjon til rett tid. Opplysningene brukes kun av skolen.

Hanna Wulff-Pedersen

Pris til Rudelev

Vi gratulerer Hanna Wulff-Pedersen med prisen "International Student of the Year". Hanna, som er hudpleieelev, tar sitt vg2-år på vår samarbeidsskole, York college i England.

Stipendplass til Rudelev

Olav Bråten, som går tredje året på elektro med studiespesialisering, har blitt tildelt en av Akershus to stipendplasser på European Space Camp på Andøya - verdens nordligste rakettskytefelt.

Vg2 Design og tekstils bidrag til Norges neste industri

Klasse 2DSA startet i høst på et oppdrag fra Yourway der antrekkene fra Scotts sydpolekspedisjon skulle gjenskapes. Nå brukes klærne i det NRK-artikkelen beskriver som Norges neste industri - Opplevelser i norsk natur.

Dh-elever med kunstutstilling

Elever fra vg1 Design og håndverk har hatt prosjekt i stilhistorie. Sluttresultatet er flotte silkeskjerf og utstilling i skolens foajé.

Marlene Bakke

Seier til Rudelev

Elever fra 2DSA har deltatt i skolemesterskap i søm. Konkurransen gikk ut på å sy en enkel foret jakke med pyntebånd innen en viss tid. Marlene Bakke fra Rud vant og stakk av med premien; symaskin til en verdi av kr 10.000,-

Fylkeskonkurranse i frisørfag

Konkurransen gikk av stabelen på Rud 12.4. Seks meget dyktige deltakere fra Rud og Vestby videregående skoler deltok.

Studietur til Latvia

Sosiologielevene fra Rud har vært i Valmiera og besøkt elever fra Pargauja gymnas. De har deltatt i undervisningen, besøkt spesialskole, aldershjem, fengsel og mye mer. Se flere bilder og les hva lærerne forteller om turen.

Fylkeskonkurranse i frisørfag

Tirsdag 12. april 2016 kl. 11.00 går konkurransen av stabelen her på Rud. Seks elever fra Rud og Vestby deltar. Les mer om programmet, dommere og hvilke elever som representerer de to skolene.

Platekontrakt til Rudelev

For Christiane Roald gikk en drøm i oppfyllelse da hun nylig signerte platekontrakt med Sony.