RUD UP & COMING

Vg2 design og tekstil har inngått et samarbeid med en slovakisk skole. Klassens første oppgave var å lage en presentasjon av skolen, seg selv og arbeidet de har hatt med å lage et skjørt. Løsningen ble å lage en blogg.

Spennende oppdrag for Design og tekstil

Vg2-klassen har fått i oppdrag å sy antrekkene som ble brukt under Scottekspedisjonen til Sydpolen i 1912.

Friluftsliv i Vestmarka

18. september gikk 3HSA, 3PÅA og 3MMU fra Sollihøgda til Rud via Pålsmyr, Burås, Mikkelsbonn og Jordbru.

Resultat skolevalg

Med en prosentoppslutning på 23,3 vant Miljøpartiet De Grønne ved årets skolevalg på Rud. 2,9 prosentpoeng bak, og på en klar 2.plass, finner vi Arbeiderpartiet, mens Høyre havnet på 3.plass.

Paneldebatt og valgtorg på Rud

På fredag hadde vi en vellykket paneldebatt med engasjerte ungdomspolitikere her på Rud. Etter debatten gikk elevene på valgtorg i kantinen der de politiske partiene hadde satt opp "stands" og elevene kunne diskutere videre med politikerne.

Friluftslivuka 2015

Friluftslivuka ble arrangert ved Jordbru skytebane, der det var lagt opp til varierte aktiviteter for elevene. Se flere bilder:

Ine Marie Wilmann

Amanda-pris til tidligere Rudelev

Ine Marie Wilmann har vært elev ved dramalinjen på Rud. I august vant hun prisen for Beste kvinnelige skuespiller for sin rolle i De nærmeste. Les intervjuet Budstikka gjorde med Ine etter prisutdelingen:

Skolestart 2015

Mange spente elever og lærere på årets første skoledag. Vi ønsker nye og gamle elever velkommen til Rud.

Inspirasjon fra naturen

I årets siste oppgave for vg1 design og håndverk skulle elevene la seg inspirere av elementer fra naturen. De som valgte å fordype seg i tekstil viste sine ferdige produkter vestibylen.

Rud Racing

Vg1 TIP har hatt trening med sine selvbygde crosscarts, et prosjekt som er avslutning på årets undervisning. Elevene får vist frem sine biler når de i neste uke møter elever fra Bjørkelangen og Sørumsand på Eksismoa Motorpark.