Terningkast seks til Rudrevyen

Strålende kritikk til Rudrevyen 2016, 'Game over'. Fredag var det premiere, les hva Budstikka skriver.

Julemarked

Tilrettelagt avdeling har arrangert sitt årlige julemarked, der elever og ansatte kunne kjøpe julekaker, julepynt, julekort m.m Det ble også servert pepperkaker og gløgg.

Kjent designer på Rudbesøk

Tine Solheim, som i tillegg til å sy for dronningen, har skrevet bøker om søm og strikking, var på besøk hos design og tekstilklassen.

Svenneprøve Jørgen Kristiansen

Ny svenneprøve i møbelsnekkerfaget

Jørgen Kristiansen har nylig avlagt svenneprøve i møbelsnekkerfaget på Design og trearbeid. Prøven er avlagt på vg2-verkstedet på Rud hvor Jørgen i praksis har vært lærling. Dette er den tredje svenneprøven i rekken i løpet av et halvt år. Vi gratulerer Jørgen!

Spennende oppdrag for Design og tekstil

Vg2-klassen har fått i oppdrag å sy antrekkene som ble brukt under Scottekspedisjonen til Sydpolen i 1912.

Friluftsliv i Vestmarka

18. september gikk 3HSA, 3PÅA og 3MMU fra Sollihøgda til Rud via Pålsmyr, Burås, Mikkelsbonn og Jordbru.

Resultat skolevalg

Med en prosentoppslutning på 23,3 vant Miljøpartiet De Grønne ved årets skolevalg på Rud. 2,9 prosentpoeng bak, og på en klar 2.plass, finner vi Arbeiderpartiet, mens Høyre havnet på 3.plass.

Paneldebatt og valgtorg på Rud

På fredag hadde vi en vellykket paneldebatt med engasjerte ungdomspolitikere her på Rud. Etter debatten gikk elevene på valgtorg i kantinen der de politiske partiene hadde satt opp "stands" og elevene kunne diskutere videre med politikerne.

Friluftslivuka 2015

Friluftslivuka ble arrangert ved Jordbru skytebane, der det var lagt opp til varierte aktiviteter for elevene. Se flere bilder:

Ine Marie Wilmann

Amanda-pris til tidligere Rudelev

Ine Marie Wilmann har vært elev ved dramalinjen på Rud. I august vant hun prisen for Beste kvinnelige skuespiller for sin rolle i De nærmeste. Les intervjuet Budstikka gjorde med Ine etter prisutdelingen: