Utveksling Helse og oppvekstfag

Besøk fra York College: Flotte elever fra hudpleien, 2hpa, viser stolte fram det tilbudet de kan tilby eldre ved et bo og behandlingssenter. Les mer på gruppens facebookside.

Design og håndverksklasser på ekskursjon

Design og håndverksklassene, vg1, har vært på ekskursjon til Folkemuseet på Bygdøy. Neste tema er stilhistorie, så det ble en fin start med omvisning i Wesselsgate 15, hvor hver leilighet er innredet i forskjellige stilepoker. Vi fikk også se gammel arkitektur fra ulike steder Norge og øvd på perspektivtegning blant de gamle husene fra Enerhaugen.

Rudelev vinner av hårdesignkonkurranse

Aleksandra Rynkiewicz vant FUYH-konkurransen med sitt Avant Gardebidrag. FUYH, Funk up your head, er en global hårdesignkonkurranse som arrangeres av Pivot Point. Konkurransen er en flott mulighet for frisørelever og lærlinger til å vise og dele sin kreativitet på tvers av landegrenser.

Årets revypris til Rud

Asker og Bærum Budstikke har kåret Rudrevyen 2015 til årets beste i vestregionen. Dette skriver Budstikka:

Studietur til Napoli

Italiensk vg2 har vært på tur til Napoli der elevene har bodd i et gammelt kloster. Dagene startet med fire timer skole og deretter workshops på ettermiddagene med elever fra en danseskole. På kveldene spiste vi italiensk mat på steder anbefalt av de lokale. Vi fikk også med oss et besøk til den vakre øya, Procida, der noen av jentene tok årets første havbad på selveste kvinnedagen!

Elever og lærer på Park Güell

Studietur til Barcelona

Spanskelevene på vg2, musikk, dans, drama har vært på studietur til Barcelona, der de deltok på et 20 timers intensiv kurs i spansk. Etter skoletid besøkte de ulike severdigheter i byen. Elevene bodde hos vertsfamilier.

Champs Elysees

Studietur til Paris

Fransk vg2 på tur i Paris der elevene har bodd i franske vertsfamilier. Dagene starter med skole frem til 12.30 og etter det har vi besøkt diverse attraksjoner som blant annet la tour Eiffel, Champs Elysee, Musee d'Orsay, le Pantheon og l'Opera. Om kvelden har vi vært på teater, noen har vært på konsert, og vi har fått oppleve Paris' uteliv!

Elektro på Rud

Elektroavdelingen trenger vikarer

Rud vgs er den største yrkesfaglige skolen i Akershus - vestregionen. Skolens elektroavdeling utgjør ca 16 årsverk. Avdelingen har tilbud innenfor el-energi (sterkstrøm) og data-elektronikkfagene (svakstrøm) på alle nivåer (vg1, vg2 og vg3). Innenfor ovennevnte fagområder trenger avdelingen vikarhjelp over kortere eller lengre perioder. Er dette noe for deg eller din bedrift?

Flammepunkt

Prosjekt Flammepunkt viser opprøret som fenomen i vår tid gjennom et dialogprosjekt. Målet har vært å løfte frem etiske dilemma, ulike meninger og økonomiske og religiøse maktposisjoner.

Design og tekstil-elever på omvisning på norsk moteforum på Skøyen.

Omvisning på norsk moteforum

Nylig hadde våre design og tekstil-elever en omvisning på norsk moteforum.