Elever og lærer på Park Güell

Studietur til Barcelona

Spanskelevene på vg2, musikk, dans, drama har vært på studietur til Barcelona, der de deltok på et 20 timers intensiv kurs i spansk. Etter skoletid besøkte de ulike severdigheter i byen. Elevene bodde hos vertsfamilier.

Champs Elysees

Studietur til Paris

Fransk vg2 på tur i Paris der elevene har bodd i franske vertsfamilier. Dagene starter med skole frem til 12.30 og etter det har vi besøkt diverse attraksjoner som blant annet la tour Eiffel, Champs Elysee, Musee d'Orsay, le Pantheon og l'Opera. Om kvelden har vi vært på teater, noen har vært på konsert, og vi har fått oppleve Paris' uteliv!

Elektro på Rud

Elektroavdelingen trenger vikarer

Rud vgs er den største yrkesfaglige skolen i Akershus - vestregionen. Skolens elektroavdeling utgjør ca 16 årsverk. Avdelingen har tilbud innenfor el-energi (sterkstrøm) og data-elektronikkfagene (svakstrøm) på alle nivåer (vg1, vg2 og vg3). Innenfor ovennevnte fagområder trenger avdelingen vikarhjelp over kortere eller lengre perioder. Er dette noe for deg eller din bedrift?

Flammepunkt

Prosjekt Flammepunkt viser opprøret som fenomen i vår tid gjennom et dialogprosjekt. Målet har vært å løfte frem etiske dilemma, ulike meninger og økonomiske og religiøse maktposisjoner.

Design og tekstil-elever på omvisning på norsk moteforum på Skøyen.

Omvisning på norsk moteforum

Nylig hadde våre design og tekstil-elever en omvisning på norsk moteforum.

Malin Marie Hemer kåret til norgesmester i konkurransefrisering 2015

Norgesmester i frisørfag

Vi gratulerer vår tidligere frisørelev Malin Marie Hemer som i helgen ble kåret til norgesmester i frisørfag. Og deretter besøkte hun oss på Rud!

Byggfagselever lager konsert- og øvingsrom for musikkelever på Rud.

Byggfagselever snekrer konsertlokale på Rud

I et tidligere verksteds- og garasjelokale på Rud har våre elever fra bygg- og anleggsteknikk i vinter jobbet med en total innvendig rehabilitering.

Åpen dag

Onsdag 21. januar fikk Rud vgs besøk av ungdomsskoleelever fra både Asker og Bærum.

Portrettutstilling

Vg1 Design og håndverk har jobbet med fargekontraster og har utstilling på skolen. Se bildene:

Rudansatte støtter Borni Memorial School i India

Rudansattes julelotteri går til Borni Memorial School i India

I år går alle pengene fra de ansattes julelotteri, kr. 12.600, til å støtte en skole i Pangantabi nordøst i India. En av våre ansatte, Espen Klaseie, og hans kone Hege, har etablert et hjelpeprosjekt for 'Borni School' som ligger ca 8 mil syd for Imphal i Manipur.