Design og tekstil-elever på omvisning på norsk moteforum på Skøyen.

Omvisning på norsk moteforum

Nylig hadde våre design og tekstil-elever en omvisning på norsk moteforum.

Malin Marie Hemer kåret til norgesmester i konkurransefrisering 2015

Norgesmester i frisørfag

Vi gratulerer vår tidligere frisørelev Malin Marie Hemer som i helgen ble kåret til norgesmester i frisørfag. Og deretter besøkte hun oss på Rud!

Byggfagselever lager konsert- og øvingsrom for musikkelever på Rud.

Byggfagselever snekrer konsertlokale på Rud

I et tidligere verksteds- og garasjelokale på Rud har våre elever fra bygg- og anleggsteknikk i vinter jobbet med en total innvendig rehabilitering.

Portrettutstilling

Vg1 Design og håndverk har jobbet med fargekontraster og har utstilling på skolen. Se bildene:

Rudansatte støtter Borni Memorial School i India

Rudansattes julelotteri går til Borni Memorial School i India

I år går alle pengene fra de ansattes julelotteri, kr. 12.600, til å støtte en skole i Pangantabi nordøst i India. En av våre ansatte, Espen Klaseie, og hans kone Hege, har etablert et hjelpeprosjekt for 'Borni School' som ligger ca 8 mil syd for Imphal i Manipur.

Maja Furnes

Suksess for tidligere danseelev

Vi gratulerer vår tidligere danseelev Maja Furnes (2010) som har fått aspirantplass med London-basert Hofesh Shechtner Company!

Juleverkste Barne- og ungdomsarbeiderfag

Juleverksted barne- og ungdomsarbeiderfag

I høst begynte vi med et helt nytt fag på voksenopplæringen. Vi har 6 voksne elever som utdanner seg i barne- og ungdomsarbeiderfaget. Elevene skal kunne planlegge og gjennomføre ulike aktiviteter med barn og unge. Her er noen resultater fra juleverkstedet vårt, der kultur og barn i barnehage er sentralt.

Håvard Norli Rensvold holder tale til Nobel fredsprisvinnere Malala Yousafzai og Kailash Satyarthi under Peace Prize Celebration i Gamle Logen i Oslo. Foto: Plan Norge/Erik Thallaug

Rudelev talte til fredsprisvinnerne

Håvard Norli Rensvold fra dramalinjen på Rud holdt tale til Nobel fredsprisvinnere Malala Yousafzai og Kailash Satyarthi under Peace Prize Celebration i Gamle Logen i Oslo.

En annerledes skoledag

I går sto 120 musikkelever på en av de 10 scenene som var rigget til i forbindelse med «Musikalske bilder 1814-2014. Elevene gjorde om klasserom og aula til konsertsteder, og alle gruppene hadde hvert sitt tema knyttet opp mot 200-års jubileet.

Produktdesigner Kristine Bjaadal

Interessant om produktdesign

Som et ledd i de kunst- og kulturopplevelser som Akershus fylkeskommune tilbyr gjennom Den Kulturelle Skolesekken, fikk Rud i dag besøk av produktdesigner Kristine Bjaadal.