Portrettutstilling

Vg1 Design og håndverk har jobbet med fargekontraster og har utstilling på skolen. Se bildene:

Rudansatte støtter Borni Memorial School i India

Rudansattes julelotteri går til Borni Memorial School i India

I år går alle pengene fra de ansattes julelotteri, kr. 12.600, til å støtte en skole i Pangantabi nordøst i India. En av våre ansatte, Espen Klaseie, og hans kone Hege, har etablert et hjelpeprosjekt for 'Borni School' som ligger ca 8 mil syd for Imphal i Manipur.

Maja Furnes

Suksess for tidligere danseelev

Vi gratulerer vår tidligere danseelev Maja Furnes (2010) som har fått aspirantplass med London-basert Hofesh Shechtner Company!

Juleverkste Barne- og ungdomsarbeiderfag

Juleverksted barne- og ungdomsarbeiderfag

I høst begynte vi med et helt nytt fag på voksenopplæringen. Vi har 6 voksne elever som utdanner seg i barne- og ungdomsarbeiderfaget. Elevene skal kunne planlegge og gjennomføre ulike aktiviteter med barn og unge. Her er noen resultater fra juleverkstedet vårt, der kultur og barn i barnehage er sentralt.

Håvard Norli Rensvold holder tale til Nobel fredsprisvinnere Malala Yousafzai og Kailash Satyarthi under Peace Prize Celebration i Gamle Logen i Oslo. Foto: Plan Norge/Erik Thallaug

Rudelev talte til fredsprisvinnerne

Håvard Norli Rensvold fra dramalinjen på Rud holdt tale til Nobel fredsprisvinnere Malala Yousafzai og Kailash Satyarthi under Peace Prize Celebration i Gamle Logen i Oslo.

En annerledes skoledag

I går sto 120 musikkelever på en av de 10 scenene som var rigget til i forbindelse med «Musikalske bilder 1814-2014. Elevene gjorde om klasserom og aula til konsertsteder, og alle gruppene hadde hvert sitt tema knyttet opp mot 200-års jubileet.

Produktdesigner Kristine Bjaadal

Interessant om produktdesign

Som et ledd i de kunst- og kulturopplevelser som Akershus fylkeskommune tilbyr gjennom Den Kulturelle Skolesekken, fikk Rud i dag besøk av produktdesigner Kristine Bjaadal.

Vg2 studieforberedende elektro (2eda) markedsfører programområdet sitt for elevene på Mølladammen ungdomsskole

Studieforberedende elektro besøkte Mølladammen skole

2EDA presenterte våre studieforberedende elektroløp for elevene ved Mølladammen skole i Lommedalen. Elevene våre var strålende representanter både for Rud og for utdanningsmulighetene hos oss.

Festkonsert i Bærum kulturhus

Denne høsten har musikkelevene ved Rud vgs jobbet med et tema kalt 'musikalske tidsbilder 1814-2014'. Alle de 120 musikkelevene på Rud har vært i aktivitet. Tirsdag 9.12. presenteres dette her på skolen kl. 14.00 og 18.00 og arbeidet ender opp med en musikalsk festforestilling i Bærum kulturhus tirsdag 16.12. kl. 19.00. Her presenterer vi noe det beste fra prosjektet, og litt til.

Musikk, dans og drama presenterer:

Musikalske bilder 1814 - 2014. Det nærmer seg fagdagene på musikk, dans og drama og denne gangen er det musikkelevene som presenterer seg. I år er det 1814 og grunnlovsjubileet som er overskriften.