Privatister/praksiskandidater:

Karakterutskrift:

Dette lager du selv direkte fra privatistweb: velg 'Karakterutskrift' i venstremenyen etter at du har logget deg inn på privatistweb.no med ditt brukernavn (fødselsnummer) og det passord du benyttet da du meldte deg opp til eksamen.

Kompetansebevis:

Trenger du kompetansebevis fra din eksamen, send epost til post@rud.vgs.no med ditt navn, fødselsdato, når du avla eksamen og hvilken eksamen du hadde.

Elever:

Alle elever mottar fagdokumentasjon (kompetansebevis eller vitnemål) ved skoleårets slutt. Dette blir sendt hjem til den postadresse skolen har registrert. Elever som har hatt høsteksamen, vil få tilsendt fagdokumentasjon hjem når resultatene foreligger.

Trenger du nytt vitnemål/kompetansebevis?

Vi kan utstede ny dokumentasjon til deg hvis du har mistet det du fikk. Pris for dette er kr. 200. Du må da sende oss en e-post med fullt navn, adresse, fødselsnummer, telefonnummer, hvilke år du var elev/privatist (alle år må oppgis), samt hvilket utdanningsprogram/studieretning. Vi kan ikke utstede nytt vitnemål/kompetansebevis til deg med mindre alle opplysningene blir gitt.

Send disse opplysningene til post@rud.vgs.no. Vår behandlingstid vil være avhengig av skolens aktiviteter forøvrig.

j0411749

Dyrkorn Tore