Helsetjenester

Helsesøster Ida Lindholm
Telefon 67176314 / 95078612. Send gjerne en SMS.
E-post: ida.s.lindholm@baerum.kommune.no

Ida Lindholm

Helsesøster

E-post: Send e-post

Vinner tekstil og design: Emilie Rusvik

Fylkesmesterskap i yrkesfag

07.03.2019

Rud har arrangert Akershusmesterskap i yrkesfagene frisør, design/tekstil og bilskade/lakk. Elevrepresentanter fra forskjellige skoler jobbet hele dagen med sine oppgaver, før dommerne kunne kåre tre vinnere.

Ungdataundersøkelsen 2019

19.02.2019

Formålet med undersøkelsen, som gjennomføres på Rud i uke 12, er blant annet å gi ungdommer mulighet til å fortelle lokale politikere og myndigheter om hvordan det er å vokse opp i sitt lokalmiljø.

Ministerbesøk på Rud

14.02.2019

Regjeringen setter ned en ekspertgruppe som blant annet skal gjennomgå saker der barn og unge har blitt etterlatt i utlandet mot sin vilje. Mubarak Beegsi som jobber hos oss skal delta i ekspertgruppen, derfor ønsket helseminister Bent Høie, justisminister- og innvandringsminister Tor Mikkel Wara og kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner lansering av ekspertgruppen hos oss.