Kantina

Fredag: kl. 08:00 - 14:00

Fretex, redesign og catwalk

15.05.2017

I helgen hadde Fretex gleden av å presentere et miljøbevisst og trendy moteshow i Bakgården-Sandvika. Elever fra Rud, design og håndverk/tekstil, hadde redesignet plaggene og stod for visningen på catwalken.

Elektroelever på ekskursjon

11.05.2017

Klasse 1EFA fikk denne uken et innblikk i hvordan en storflyplass drives da de besøkte Gardermoen. Elevene fikk se alt fra nødstrømforsyningsanlegget, det nye bagasjetransportsanlegget samt det elektriske anlegget fra hovedtavlen til hvor du lader telefonen din.

Skole-NM for yrkesfag

27.04.2017

Videregåendeelever fra hele landet har denne uken konkurrert i 25 ulike fag og Kathrine Ween fra Rud, som vant fylkeskonkurransen tidligere i vår, representerte Akershus. Tross flott innsats og meget bra sluttprodukt, ble det dessverre ikke medalje på Kathrine.