Kantina

Fredag: kl. 08:00 - 14:00

Ungdataundersøkelsen 2019

19.02.2019

Formålet med undersøkelsen, som gjennomføres på Rud i uke 12, er blant annet å gi ungdommer mulighet til å fortelle lokale politikere og myndigheter om hvordan det er å vokse opp i sitt lokalmiljø.

Ministerbesøk på Rud

14.02.2019

Regjeringen setter ned en ekspertgruppe som blant annet skal gjennomgå saker der barn og unge har blitt etterlatt i utlandet mot sin vilje. Mubarak Beegsi som jobber hos oss skal delta i ekspertgruppen, derfor ønsket helseminister Bent Høie, justisminister- og innvandringsminister Tor Mikkel Wara og kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner lansering av ekspertgruppen hos oss.

NM i Engelsk

15.02.2019

Denne uken ble det arrangert NM i engelsk for alle landets videregående elever. Et arrangement organisert av foreningen English Teachers Norway (ETN) i samarbeid med Akershus fylkeskommune.Vi er stolte av Kamila Kocur fra Rud som stakk av med en flott 2.plass i klassen "Short film".