Organisasjon

Vi som er ansatt ved Rud videregående skole vil gjøre vårt aller beste for at du skal trives og nå dine faglige mål.

Kurs i veskedesign

02.05.2018

Tekstilelevene på Design og håndverk, vg1 og vg2, har hatt 2-dagers kurs med veskedesigner Andre Rustad Wallenborg. De har lært ulike måter å sy vesker og veskedetaljer på.

Les saken

Norske og Latviske elever på tur

Sosiologielever utforsker kulturforskjeller i Latvia

10.04.2018

18.-21. mars var 7 elever fra vg3 sosiologi på studietur i Latvia. Formålet med turen var å utforske kulturelle likheter og forskjeller mellom Latvia og Norge. Rud Videregående skole har samarbeidet med ulike partnere i Latvia siden 1998.

Fylkesmesterskap i yrkesfag

07.03.2018

En vellykket konkurranse ble gjennomført på Rud, der vinnere skulle kåres i helsefagarbeiderfaget og design/tekstil. Elever fra 8 videregående skoler i Akershus var i gang fra 09.00 til 14.00.