Frisør Vg2

Frisøravdelingen på Rud utdanner elever på vg2 mot 2 års læretid i frisørbedrifter.

Vår utdanning baserer seg på det grunnleggende innen programfagene, som er et viktig utgangspunkt for å kunne utvikle seg videre innen frisør/stylist/velværefagene. Frisørfaget er et spennende fag som er i stadig utvikling. Dagens frisører må være allsidige og kunne se helhet i kundenes stil, samt gi tips og råd til pleie og kledelighet. Med grunnleggende håndverksfaglig opplæring som er tilpasset bransjens behov, lærer du å benytte farger og form i hår og makeup, og får en utdanning som kan praktiseres i alle land.

Mer informasjon om studietilbudet, inkl. fag- og timefordeling, finner du i våre produktark.

Elevene kjøper eget verktøy som:

Sakser, kniv, kammer, børster, klippekappe, arbeidsforkle, tre øvingshoder (dame og herre m/skjegg), vertikal hårdel, klips og hårklyper. Prisantydning kr. 4.000. I tillegg kommer utgifter til Pivot Points internasjonale læringsplattform (OLS) beregnet for frisører.

Se film fra frisør:

Skrede Totto Rock