Bournemouth & Pool

Vi samarbeider med Kuben videregående skole om utveksling innenfor elektrofaget. Kuben har hatt elever ved denne skolen siden 1996 – de første årene som Sogn vgs.

Bournemouth & Poole College (BPC) ligger i Sør-England. Etter en to timers togreise sørvestover fra London, gjennom vakre omgivelser, kan du trekke inn frisk sjøluft i Bournemouth. Byen er på listen over Englands beste turistattraksjoner, med blant annet sin 11km lange sandstrand og spennende gallerier, museer, akvarium.

Bournemouth & Poole College (BPC) har ca 11 000 elever fra hele regionen, Storbritannia og verden og skolen er en betydelig ressurs for området. De norske elevene følger norske læreplaner og tar norsk eksamen etter hjemkomst, slik at man etter endt og bestått Vg2 ved BPC, kan gå videre til Vg3.

BPC er den største videregående skolen i området. Ledelsen har som mål å sikre at studentene blir kvalifiserte arbeidstakere, finner jobber, beholde dem og finner noe å strekke seg mot i sin karriere. De faglige resultatene på skolen er høye og fortsetter å forbedre seg.

Skolen samarbeider med over 2000 bedrifter. Det betyr at skolen kan gi elevene tilgang til opplæring, arbeidserfaring og virkelige prosjekter som de kan legge til CVene sine. BPC er vurdert til en «god» høyskole av Ofsted-inspeksjonen. Utdanningen gjenspeiler nåværende og fremtidige arbeidsbehov.