Utvekslingsnytt

Belgrade, Serbia - May 6, 2014: Facebook, twitter and other social media website logos

Følg oss på sosiale medier

Fra Rud til York

Etter en lang dag er endelig utvekslingselever framme ved York college. De er blitt registrert som elever og de har møtt sine vertsfamilier!

På vei til Norwich

Elever fra Rud reiste denne uka til Norwich og er klare for sitt utvekslingsår.

Rapport fra York og Norwich

Dette er fjerde året elever på yrkesfag fra Akershus fylkeskommune, i regi av Rud vgs, reiser på utveksling til England et helt år. "Det beste året i mitt liv" - sitat fra elev som har tatt skrittet og reist på utveksling.

Hospitering i Norwich

3 elever og en lærer dro til Norwich der elevene hospiterte i to uker, lærer i 5 dager. Elevene fikk en omvisning på skolen den første dagen. De andre dagene fulgte elevene ulike undervisningsøkter. Elektroinstallasjon, fly-elektronikk (besøk på KLM service stasjon), programmering med mikrokontroller, ulike timer innen mekanikk.