5 millioner til utveksling for yrkesfagelever!

Rud videregående skole har fått bevilget 5 millioner kroner til elever som nå kan reise på utveksling med Erasmus+ programmet.

Foreldrekveld på TIP

Elevene i vg1 på Teknikk og industriell produksjon var lærere for en kveld da foresatte kom på besøk. Hva mor og far skulle lære, var det elevene som bestemte!

Vinner tekstil og design: Emilie Rusvik

Fylkesmesterskap i yrkesfag

Rud har arrangert Akershusmesterskap i yrkesfagene frisør, design/tekstil og bilskade/lakk. Elevrepresentanter fra forskjellige skoler jobbet hele dagen med sine oppgaver, før dommerne kunne kåre tre vinnere.

NM i Engelsk

Denne uken ble det arrangert NM i engelsk for alle landets videregående elever. Et arrangement organisert av foreningen English Teachers Norway (ETN) i samarbeid med Akershus fylkeskommune.Vi er stolte av Kamila Kocur fra Rud som stakk av med en flott 2.plass i klassen "Short film".

Ministerbesøk på Rud

Regjeringen setter ned en ekspertgruppe som blant annet skal gjennomgå saker der barn og unge har blitt etterlatt i utlandet mot sin vilje. Mubarak Beegsi som jobber hos oss skal delta i ekspertgruppen, derfor ønsket helseminister Bent Høie, justisminister- og innvandringsminister Tor Mikkel Wara og kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner lansering av ekspertgruppen hos oss.

Viktig informasjon til elever og foresatte

Torsdag fikk skolen beskjed fra AFK eiendom at det er oppdaget for høye verdier av legionella i forbindelse ved vannprøver som er tatt  i dusjene på Rud videregående skole. Tiltak ble øyeblikkelig iverksatt.

I kantina startet omvisningen med musikkinnslag og informasjon fra rektor og rådgiver.

Åpen dag 16.januar

Rud har igjen åpnet dørene for Asker og Bærums 10.klassinger. Et vellykket arrangement der vi fikk vist fram alle våre utdanningstilbud, skolens mangfold og ikke minst kreativiteten hos elever og ansatte.

Rudrevyen 2019

Årets revy høster svært gode kritikker, og har fått terningkast seks, både i Budstikka og i Aftenposten.

Søppelplukking på Rud

Flinke elever på TO har hatt opprydning på skolens område. Les rapporten deres!

Rudelever sprer glede

Elever fra Helse- og oppvekstfag har vært hos beboerne på Mariehaven og aktivisert med pepperkakebaking. I anledning "Frivillighetens dag" kom også helseminister Bent Høye og statsråd for eldre og folkehelse, Åse Michaelsen på besøk .