Privatister/praksiskandidater:

Kompetansebevis:

Trenger du kompetansebevis fra din eksamen, send epost til post@rud.vgs.no med ditt fulle navn, postadresse, fødselsdato, når du avla eksamen og hvilken eksamen du hadde. Om du har vært elev ved en videregående skole i Viken fylkeskommune tidligere, og ønsker å få ditt privatistfag inkludert i din opprinnelige fagdokumentasjon, kontakter du din gamle videregående skole og opplyser om at du ønsker dette. Da er det den skolen som skal oppdatere fagdokumentasjonen (kompetansebevis/vitnemål) din. Du må oppgi de samme opplysninger om deg selv, inkludert hvilket skoleår du var elev og hvilket utdanningsprogram du gikk.

Elever:

Alle elever mottar fagdokumentasjon (kompetansebevis eller vitnemål) ved skoleårets slutt. Dette blir sendt hjem til den postadresse skolen har registrert. Elever som har hatt høsteksamen, vil få tilsendt fagdokumentasjon hjem når resultatene foreligger.

Trenger du nytt vitnemål/kompetansebevis/oversettelse?

Skolen utsteder original fagdokumentasjon i utgangspunktet kun èn gang, så derfor må du ta godt vare på dokumentasjonen du mottar.

Vi kan utstede ny dokumentasjon (duplikat) til deg hvis du har mistet det du fikk, eller lage en engelsk oversettelse av din tidligere fagdokumentasjon. Du må da sende oss en e-post med fullt navn, adresse, fødselsnummer, telefonnummer, hvilke år du var elev/privatist (alle år må oppgis), samt hvilket utdanningsprogram/studieretning. Vi kan ikke utstede nytt vitnemål/kompetansebevis/oversettelse til deg med mindre alle opplysningene blir gitt.

Send disse opplysningene til post@rud.vgs.no og vi vil gi deg beskjed når du kan hente dokumentasjonen her på Rud.

Vår behandlingstid vil være ca. 4 uker.

j0411749

Ingunn Alice Langhelle