Organisasjon

Vi som er ansatt ved Rud videregående skole vil gjøre vårt aller beste for at du skal trives og nå dine faglige mål.

Skolestarten på Rud hylles av Queen

17.09.2019

Da musikklærer Øystein Fevang begynte å spille "Bohemian Rhapsody" for de 240 MD-elevene som var samlet til skolestart på Rud tok det helt av! Filmen fra skolestarten er ikke bare delt av landets største aviser, nå har også Queen delt den med sine fans.

Skolevalg 2019

05.09.2019

Det har blitt gjennomført både en vellykket paneldebatt med engasjerte ungdomspolitikere, samt skolevalg på Rud. Se hvordan våre elever stemte.

Les saken

Rudelever rigger strømforsyningen til byfesten i Sandvika

22.08.2019

Elevene går på vg2 el-energi, og dette er et samarbeide med Bærum Kommune og Infratek. Elevene skal også hjelpe til med rigging av Kulturnatt Elvelangs under byfesten. Videre vil de delta på vaktordninger sammen med Infratek for å opprettholde sikker strømforsyning.