Utvekslingsnytt

Søk Rud og ta ditt vg2-år i utlandet

Nytt fra York

Det har vært utdanningsmesse ved York College, tekstilelever fra Rud har på utveksling og elevene kan nyte våren som er i anmarsj.

Nye samarbeidspartnere

Rud vgs har over lenger tid arbeidet for å finne samarbeidspartnere i Tyskland og vi har nå lykkes med å finne samarbeidspartner i Mettmann i Tyskland for Frisør og i Helden, og muligens også i Dortmund for Kjøretøy. Vi ser fram til nye og spennende muligheter for våre elever og kollegaer innenfor disse fagene.En liten gruppe lærere er i Heidel i Tyskland, der de forbereder utveksling for kjøretøy-elever.

Besøk av utvekslingselever

Denne uken fikk Rud besøk av dramaelev ved city college Norwich og kjøretøy- og industriteknologielever fra York college. Elevene har delt sine erfaringer med medelever og lærere.

York-elever på høsttur i Skottland

Våre utplasserte elver har vært på tut til Edinburgh og Yorkshire!

Årets utvekslingselever på plass i York og Norwich

Elever fra helsefag, frisør og drama er på utveksling i år. De har blitt tatt vel i mot på collegene og har også møtt sine vertsfamilier. Vi håper de får et flott år!

Tekstilelev i arbeid ved York College

York College

Elever fra design og tekstil og frisør er utplassert ved York College. De har blitt godt mottatt av alle og er i full gang med undervisning.

Besøk fra Bournemouth og Kuben vgs

Lærere fra Bournemouth & Pool i England og Kuben vgs var i går på besøk og markedsførte muligheten for utveksling for alle elektroelevene som neste år skal starte på Vg2! Vår tidligere utvekslingselev fikk møte igjen sin lærer fra England!

Årets utvekslingselever er ankommet Norwich

Syv av våre elever fra Helse og oppvekst og Musikk har startet sitt utvekslingsår. Første post på programmet var å bli kjent med byen.

Belgrade, Serbia - May 6, 2014: Facebook, twitter and other social media website logos

Følg oss på sosiale medier

Fra Rud til York

Etter en lang dag er endelig utvekslingselever framme ved York college. De er blitt registrert som elever og de har møtt sine vertsfamilier!

På vei til Norwich

Elever fra Rud reiste denne uka til Norwich og er klare for sitt utvekslingsår.

Rapport fra York og Norwich

Dette er fjerde året elever på yrkesfag fra Akershus fylkeskommune, i regi av Rud vgs, reiser på utveksling til England et helt år. "Det beste året i mitt liv" - sitat fra elev som har tatt skrittet og reist på utveksling.

Hospitering i Norwich

3 elever og en lærer dro til Norwich der elevene hospiterte i to uker, lærer i 5 dager. Elevene fikk en omvisning på skolen den første dagen. De andre dagene fulgte elevene ulike undervisningsøkter. Elektroinstallasjon, fly-elektronikk (besøk på KLM service stasjon), programmering med mikrokontroller, ulike timer innen mekanikk.